Kun jo tänään kerran innostuin niin paljon surffailemaan niin tässä sitten sen tulos. Eli päätinpäs vaikka kerätä näitä nuorten julkkisnaisten viimeisimpiä tukkavillityksiä. Aika paljon kuvissa on kiharaa ja lainetta. eli yhtään luotisuoraa tukkaa ei näkynyt ja ainakin minä henkilökohtaisesti tykkään näistä kiharakampauksista eniten. Perinteistä polkkatukkaakaan ei ole tänä talvena näkynyt. Vaikka kaikki hius- ja muotilehdet kirkuvat otsikoissaan polkkatukan muodikkuudesta se ei kyllä julkkisten hiuksissa näkynyt. Tässä tulee siis samalla todistettua, että muoti ja tyyli eroavat toisistaan järkyttävillä tavoilla. Jos joku ihmettelee mallivalintoja, niin ne on aika sattumanvaraisesti valittu. Tässä siis tämän talven kampausparhaimmisto.

P.S: tuo Mischa Bartonin kuva taitaa ollakkin sitten vähän vanhempi, koska tuo väri ei ainakaan mielestäni ole oikea. Pituus ja ns. leikkaus ovat kyllä säilyneet. Siis kaikki kuvat eivät ole ihan viimeisintä tuotantoa...osa voi olla vähäsen vanhempiakin.

1171527.jpg

Hayden Panettieren kihartuviin hiuksiin tehty sivuponnari. Huomaa hieman last season- hiuspanta

1171528.jpg

Jessica Alba ja korkkiruuvikiharat. Tässä kuvassa ehkä vähän liian paljon liian pieniä kiharoita. Suuremmat ns. laineet olisivat sopineet paremmin.

1171530.jpg

Mischa Barton ja rennon suorat hiukset. Eli ei piikkisuoraa vaan kevyesti taipuisaa ja ennenkaikkea luonnollisen ja raikkaan näköistä. Väri vaan on pikkuisen väärä....

1171532.jpg

Nicole Richiellä on tässä kuvassa hiukset tosi hienosti. Tummanruskea väri pukee ehkä hieman hippimäsitä Nicolea ja taipuisuus tuo tiettyä boheemia tyylikkyyttä. Nicole näyttää paljon paremmalta brunettina kun blondina.

Elikkä, mitä mieltä olet? hayden kiharoissa vai suorissa hiuksissa? Jessica korkkiruuvikiharoissa vai suurissa pörröisissä laineissa? Mischa vaaleanruskeissa vai punaruskeissa hiuksissa? Ja Nicole brunettina vai blondina? Kommenttia saa laittaa ja myös Jade-Vanilla voisi sitten kun kerkiää vastailla mitä mieltä hän on ja laitaa vaikka omat kampauksensa. Elikkä haaste: JV, omat kampaukset kehiin!