Aikaisemmat katumuotikuvani saattoivat olla ehkä hieman tavallisia/tylsähköjä ja siksi päätinkin tehdä vielä kerran uuden kuvasarjan ja tässä näkyy sitten tuloksia!!! Nämä kuvat eivät missään nimessä edusta minkäännäköistä rohkeutta, mutta ainakin niissä on enemmän värejä kun noissa ensimmäisissä:

1188109.jpg

Tässä kuvassa niitä värejä ei niin kauheasti ole, mutta tykkään hirmuisesti "over size"- tyylisestä tunikasta vyön kanssa. Asu olisi tylsä, mutta kun siihen lisätään turkoosit balleriinat, jättimäinen (!) laukku ja paksu vyö, siitä tulee tyylikäs ja noh...rohkeaksi sitä ei oikein voi vieläkään sanoa...

1188112.jpg

Myöskään tässä kuvassa ei sitä väriloistoa ole, mutta basic black toimii loistavasti! Tässä kuvassa jälleen kerran tuo mekko-vyö yhdistelmä toimii ja huomaa IHANAT hopeiset kengät!

1188121.jpg

Tästä kuvasta löytyy rohkeutta ja asennetta! Rokeahtavat vaatekappaleet yhdistettynä aivan uskomattomiin (positiivisen vai negatiivisen?) kenkiin ja värikkääseen vyöhön ja laukkuun. Myös huivi toimii loistavasti asun jatkeena! Tässä kuvassa on niin paljon yksityiskohtia, että sitä voisi tutkailla vaikka kuinka pitkään...tähän jäänkin sitten seuraavaksi viikoksi;)

1188114.jpg

Tämä kuva on ehdoton suosikkini. Siinä on yhdistelty taitavasti ja omaperäisesti erilaisia vihreiden sävyjä. Tuo aivan päällimmäinen vihreä villaliivi on aivan järisyttävän upea! Sen alla oleva tummempi ns. neuletoppi sopii kun valettu asuun ja nuo shortsit (!!!!) ne ovat ihan uskomattoman hienot! Hopeat balleriinat ja iso huopahattu mukaan ja tumman vihreänmusta iso kassi olalle! Päivän - ja koko kuukauden ehdoton ykkösvalinta. Täytyypi mennä metsästysretkelle ja katsella mitä näistä vaatekappaleista löytyisi...

Tilda-Olivia