Huh, että on kylmä! Koko aamu meni räntä- ja vesisateessa ja illalla tietenkin kylmeni. Kädet ja varpaat olivat ihan jäässä kun tallusteli tuolla kaduilla. Nyt on ihana käpertyä sohvalle hyvän kirjan ja suklaarasian kanssa. Huomenna vietetäänkin sitten kunnon Dayspa. Ajattelin mennä Jade-Vanillan luo yökylään ja päivällä kunnon shoppausreissun jälkeen on vuorossa sitten erilaisia hoitoja ynm. Päivällä käydään kattelemassa kaupoissa ja metsästellään kenkiä. Molemmilla siis karmaiseva kenkäpula ja hyvät parit täytyy löytyä!!! Myös tuo hieman venähtänyt kirpputorikäynti olisi edessä..

Sitten ajattelimme laittaa tukkaan naamiot ja kasvonaamiot ja maata kurkunviipaleet silmillä ja kuunnella hyvää musiikkia. Tulossa siis ihanan lämmin ilta parhaan kaverin, suklaan ja hyvän leffan parissa!

Tässä vielä malleja sellaisista hyvistä kengistä joita etsiskelen. Eli en aio käyttää niitä täällä Suomen pakkasissa vaan etsin niitä enemmänkin ulkomaanmatkalle, jonne viikon kuluttua suuntaan

1170036.jpg1170039.jpg

Elikkä kunnon (mieluiten) mustat varvastossut tai sitten kiiltävät balleriinat täytyisi hankkia. Hieman noloa myöntää, mutta molemmat parir tutusta ja turvallisesta (halvasta) hennesistä!

Kirpeitä pakkasilmoja ja hihtokelejä odotellen: Tilda-Olivia