Mischa Barton tunnetaan ihan maailmanlaajuisesti omanlaisesta tyylistään. Mischa on elävä esimerkki siitä, minkälaista on oma tyyli. Elikkä ajattelinpas taas laittaa Mischasta juttua...vähän ärsyttävää, mutta minusta hän on se ainoa oikea roolimalli juuri minulle. Tykkään Mischan tyylistä ja itse asiassa oman vaatekaappini sisältö on pyritty kasaamaan sen tyylisistä vaatteista. Onnistumisesta en sitten tiedäkkään? Eli tässä siis Mischa Barton:

1182676.jpg

Tämä juhlapuku on Ihana isolla I:llä! Vadelmanpunainen trendi näkyi selvästi tässä gaalassa ja ainakin Mischalle se sopii ihanasti. Puvun yläosan erikoinen leikkaus on ehkä ainoa asia, josta en henkilökohtaisesti pidä, mutta esimerkiksi suuri rusetti vyötäröllä on trendikäs. Puvun leikkaus on siitä jänne, että se laskeutuu kerroksittaina moneen eri kerrokseen, muttei silti näytä sellaiselta kermakakulta. Röyhelöiden määrä on juuri sopiva, sillä lisäröyhelöt olisivat saattaneet tehdä asusta liian prinsessamaisen ja barbityylisen. Nyt puku edustaa ennen kaikkea kauneutta ja hyvää makua.

1182674.jpg

Tämä iltapuku on minun mielestäni Mischa Bartonin kaunein. Puvun väri olla heleän tyttömäinen ja iso ns. ruusuke rinnuksissa tekee asusta juuri niin keijukaismaisen kun se on! Huomaa taitavasti yhdistetyt korut ja sormukset (ei liian glitteriä) sekä puvun erikoinen kiinnitys. Tyyliltään se muistuttaa pääpiirteisesti antiikinaikaista tyylisuuntausta. Mischan yksinkertainen, mutta kaunis kampaus kruunaa tämän timantin.

1182677.jpg

Tässä näkyy Mischan mieltymys mustavalkoisiin yhdistelmiin. Ja mikäs siinä, sillä tunnetusti musta ja valkoinen sopivat yhteen. Ensimmäisessä kuvassa puku ei ole mielestäni kaikkein parhaimmillaan. Ylimääräistä huntua (viittaa) ei olisi tarvinnut kiinnittää liian erikoisesti. Auki jätetyt hiukset ja hieman tunkkainen meikki eivät pue luonnollista ja raikasta Mischaa. Tämä asu oli ehkä pieni pettymys....

Toisessa asussa tykkäsin ihan kaikesta. Puvun alaosa on yksinkertaisen tyylikäs, mutta yläosa on trendikkäämpi ja nuorekkaampi. Jos puku olisi kokomusta se toisi liian aikuismaisen kuvan, mutta näin leikattuna ja näillä väreillä se on nuorekas, trendikäs ja positiivisesti erikoinen. Kyseessähän eivät kuitenkaan olleet mitkään gaalaillalliset!

Kolmas asu on taas pääväriltään valkoinen. Se on empire.linjainen ja laskeutuu kauniisti. Harsomainen kangas yhdistettynä rintamuksen mustaan kirjailuun sopivat täydellisesti yhteen. Valkoinen on puhatuden väri ja tämä asu on puhdas, keijumainen ja raikas. Kampauksen ja laukun (korujen) yksinkertaisuus tuo pukuun vielä lisää sitä siroutta ja keijumaisuutta. Taas kerran Mischa onnistui loistavasti!

Viimeisessä asussa puvun leikkaus ei ole niin onnistunut, kun joissain muissa. Puku on myös erilaisempaa ja paksumpaa kangasta, joten se laskeutuu eritavoin.Muuten kaunis väri ja yläosan trendikäs kirjailu sopivat loistavasti. Tämä asu yhdistettynä juhlavaan kampaukseen, meikkiin, koruihin ja kenkiin olisi ollut todellinen hirvitys, mutta asusteiden ollessa yksinkertaisia pukukin tulee esille paljon kauniimmin. Kyllä Mischa osaa se tyylillä kantaa!

Tässä siis nämä tällä kertaa. Lähetä kommentteja ja kerro mitä mieltä sinä olet näistä asuista. pahoittelut siitä, ettei arvosteluni välttämättä ole kovin ammattimainen.